Strandnap: sportosak az újbudaiak

Gyermek- és felnőtt vetélkedők, vízi gimnasztika, aquafitnesz várta a Sport11 Sport- és Rendezvényközpontba érkezőket a július utolsó szombatján megrendezett strandnapon.

A nagy medencében a családok időre úsztak, szivacson tolva a gyerekeket. A medencetornán nemcsak a 60 éven felüliek, hanem a fiatalabbak is részt vehettek, edzők vezetése mellett mozgatva át izmaikat. A tanmedencében játékos kincskeresés közben merültek víz alá a kisebbek. A programok mellett a csupán kikapcsolódásra vágyók is napozhattak, úszhattak, felfrissíthették magukat.

– A kerületben élők sportosak, a mozgásos rendezvények mindig népszerűek – mondta Simon Károly, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezetője. Egyre többen ismerik fel, hogy az egészséges életmód egyik kulcsa a rendszeres testedzés, legyen szó úszásról vagy futásról, erősítésről a Bikás parkban. – Az elmúlt években mindig szerveztünk strand-, illetve szezonnyitó eseményt, idén ez az időjárás miatt esett a nyár közepére – tette hozzá az ügyvezető. Az újbudaiak ezúttal is ingyen léphettek be a Sport 11-be és a Nyéki Imre Uszodába.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support