test

Nőnap Extra

Ha már eljutott erre az oldalra, akkor biztosan értesült arról, hogy önkormányzatunk az idei nőnapon különleges ajándékkal kedveskedik az újbudai hölgyeknek. Március 8-án így nemcsak virággal, hanem fodrászokkal, sminkesekkel, stílustanácsadással és profi fotóssal várjuk Önöket reggel 8-tól este 8 óráig.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de a korlátozott kapacitás miatt regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az eseményre a rendelkezésre álló létszám keretéig, de legkésőbb 2024. március 5-ig, az alábbi linken lehet.

A regisztrációval, illetve az eseménnyel kapcsolatos fontosabb információk

A rendezvény időpontja: 2024. március 8. reggel 8 órától este 8 óráig. A szolgáltatások tervezhetősége, illetve a tumultus elkerülése miatt óránkénti idősávokra lehet jelentkezni, melyről visszaigazoló e-mailt küldünk. Kérjük, hogy a helyszínre 10 perccel a visszaigazolt időpont előtt érkezzen. Egyúttal kérjük, hogy amennyiben a regisztrációt követően bármilyen okból mégsem tud eljönni, a foglalást megerősítő emailben kattintson az időpont lemondására.

A rendezvény helyszíne: Sidelight Photo Stúdió – Fehérvári út 89-95. (Multi Pláza irodaház) bejárat a Kocsis utca felől

Akikre számítunk: 100 fő 18 év feletti, újbudai hölgy jelentkezését várjuk.

További információk:

  • Szolgáltatások: fodrász (befésülés, igazítás, frizura készítése – mosásra, vágásra, beszárításra nincs lehetőség), sminkelés, stílustanácsadás és portréfotózás (3db retusált fotó készítése)
  • Regisztrációjával hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen, tudósítás céljából egyedi kép- és hangfelvétel készüljön, és azt a Média 11 Kft. mint adatkezelő különösen az Újbuda Újságban, Újbuda TV-ben, ujbudaonline.hu oldalon, valamint Újbuda Facebook oldalán történő közzététel céljából szabadon felhasználja és nyilvánosságra hozza. Egyúttal a résztvevő elfogadja a Média 11 Kft. adatkezelési tájékoztatóját, mely a https://ujbudaonline.hu/wp-content/uploads/2024/02/Adatk-t._Nonap-Extra.pdf oldalon érhető el.
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support