Új helyre költözött Újbudán a Kärcher

A Magyaroszágon 31 esztendeje jelen lévő német tisztítástechnikai vállalat, a Kärcher korábbi, Budaörsi úti székházából a Budafoki útra költözött. Az április 23-i megnyitón köszöntőt mondott dr. László Imre polgármester is, aki beszédében kitért arra, hogy az önkormányzat értékét azok a vállalkozások is gazdagítják, amelyek sikeresen működnek a kerületben. Hozzátette, kiemelt figyelemmel kell lenni azokra a szereplőkre, amelyek a gazdasági környezet változásai közepette stabilan működnek, a folyamatos innovációt és a fejlődés kiszámíthatóságát is képviselik.

– Hazánkban hetven Kärcher-munkatárs dolgozik azért, hogy a tisztítás értéket képviseljen, nemcsak a mindennapokban a háztartások, de a vállalkozások működésének szintjén is – mondta el Éber Anna, a cég ügyvezetője. Ehhez ad a magyar vállalat számára stabil hátteret a német anyacég innovációja és tradíciója.

A magyarországi Kärcher először 2016-ban választotta székhelyéül a XI. kerületet, fontos volt számára a cég jó láthatósága és a kiváló közlekedés. Újbudán ezek a körülmények adottak, ezért a költözéskor nem volt kérdés, hogy a cég továbbra is itt működjön.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support