test

Megnyitott a Dobay-BudaPart Cukrászda és Pékség

Május 7-én nyílt meg a lágymányosi BudaParton a Dobay-BudaPart Cukrászda és Pékség, amely a VakVarjú csoport harmadik, egyben legnagyobb, legmodernebb cukrászdája. A vendégeket süteményekkel, pohárkrémekkel, fagylalttal, szendvicsekkel, ebédmenüvel és hamarosan meleg reggelivel is várják.

A megnyitón beszédet mondott dr. László Imre polgármester, Selmeczi László, a Magyar Cukrász Ipartestület társelnöke, valamint a társtulajdonosok, azaz Semsei Rudolf, a VakVarjú csoport tulajdonosa és felesége, Dobay Eszter. A polgármester úgy fogalmazott, magáénak érzi azt az elhivatottságot, amivel a társtulajdonosok esetében találkozik, annak idején orvosként ő ugyanígy szolgált az egészségügyben, ahogy az önkormányzatban is szolgálják azokat, akik megválasztották őket.

A Dobay Cukrászda Árvácska tortája idén bejutott a Magyarország Tortája verseny második konzultációs körébe, a döntőben élőben készítik majd el az édességet.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support