Ünnepelj velünk Újbuda szívében!

Idén is eljött az év legnagyobb ünnepe, Újbuda születésnapja. Csatlakozzatok hozzánk, hogy együtt ünnepeljük ezt a különleges alkalomtól hemzsegő napot a kerületünkben!

  • A színpadi programot zenei csemegékkel kezdjük: élő koncertek várnak minden zenekedvelőt, hogy együtt bulizzunk a legjobb zenekarokkal.
  • Fő fellépőnk a Carson Coma lesz, akik garantáltan felejthetetlenné teszik az estét legnagyobb slágereikkel.
  • Délután a The Carboonfools és Király Viktor is színpadra lépnek, hogy még színesebbé tegyék a szülinapot fergeteges hangulatú zenéjükkel.
  • A gyerekek sem maradhatnak ki a mókából: délelőtt Farkasházi Réka és a Tintanyúl gyerekzenekar szórakoztatja a legkisebbeket, valamint Singh Viki is színpadra lép Disney-dalokkal, hogy a kicsik is átélhessék a zene varázsát.
  • Ha édesszájú vagy, ne hagyd ki a születésnapi tortát, amit mindenki megkóstolhat!
  • Az izgalom kedvelőinek is jó hírünk van: VR játékokkal és megannyi különleges, egyedi virtuális programmal várunk, hogy egy kicsit elrepüljünk a valóságtól, és kalandokban gazdag élményekben legyen részünk.
  • Rengeteg program vár a kicsikre és nagyokra ezen a családi bulin, hogy együtt töltsünk el egy emlékezetes napot szeretett kerületünkben.

Nincs más dolgod, csak csatlakozz hozzánk, hozd magaddal barátaidat és családodat is, érezzétek jól magatokat!

Időpont: 2024. május 25. 10.00-20.30
Helyszín: Feneketlen-tó (Edömér utca – Tas vezér utca – Törőcsik Mari tér)

Részletes program:

10.00 Farkasházi Réka és a Tintanyúl
11.00 Singh Viki Disney-dalok
13.00 Király Viktor
15.30 The Carbonfools
17.00 Dr. László Imre ünnepi köszöntője
19.00 Carson Coma

Várunk Téged és mindenkit szeretettel!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support