Szorosabb együttműködés az önkormányzat és a Járókelő.hu között

A köztisztaság, a zöldfelületek, az utak hatékonyabb védelme és állagmegőrzése érdekében célirányosan becsatornázott információkat, statisztikákat oszt meg Újbuda Önkormányzatával a Járókelő.hu.

A Budapest egészét és huszonkét vidéki várost lefedő, országosan egyedülálló közterületi hibabejelentő az állampolgároktól kapott észrevételeket továbbítja a XI. kerületnek, emellett beszámolókkal, adatelemzésekkel segíti az önkormányzatot a hatékony és naprakész problémamegoldásban – erről kötött együttműködési egyezséget Újbuda képviseletében a megállapodást előkészítő alpolgármester, Hintsch György és a Járókelő Közhasznú Egyesület. A lakosok így aktívabban vehetnek részt abban, hogy a városrészek továbbra is élhetők legyenek, az újbudaiak szeressenek itt lakni.

Az önkormányzat évek óta kiemelten figyeli a kerületiek kátyúkkal, rongálással, szemeteléssel kapcsolatos vagy egyéb, közterületet érintő bejelentéseit, egyebek között az Újbuda applikációnak köszönhetően. A problémák még gyorsabb orvoslása érdekében a megállapodás révén a letört szemetesek, úthibák, lekopott zebrák okozta gondok ahhoz az intézményhez és szakembergárdához kerülhetnek, ahova tartoznak.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support