Eleven tábor Soltvadkerten

Újbuda Önkormányzata és az Újbudai Humán Szolgáltató Központ idén 56 kerületi iskolás gyermeknek tesz lehetővé egy felejthetetlen nyarat az Eleven táborban.

Az önkormányzat támogatja azokat a kerületi gyerekeket, akiknek családja nem tudná finanszírozni a nyaralást. Néhányan közülük idén is elutazhatnak Soltvadkertre, ahol egy teljes hetet tölthetnek el együtt. Rengeteg játékos feladat és fejlesztő program várja őket: sportversenyek, kézműves foglalkozások és sok más szórakoztató elfoglaltság. A táborozók a Kecskeméti Vadaskertbe, illetve a kiskunmajsai élményfürdőbe is ellátogatnak.

A táborban 12 szociális végzettségű szakember ügyel a gyerekek épségére és jó kedvére. A táborozókat nyolcfős csoportokba osztják, ami lehetővé teszi, hogy mindenki megkapja a kellő figyelmet.

Az önkormányzat által szervezett kikapcsolódás sok gyermek számára jelent új kalandot, hiszen néhányuk még sosem volt nyári táborban.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support