Menzareform: meghaladták a kétmilliót az utalások

A kerületi menzareform első időszakában 320 esetben éltek a szülők a megújult étkezéslemondási lehetőséggel. (Az időben lemondott étkezések után a befizetett térítési díjon felül 500 forint kompenzációt kapnak lemondott naponként, tehát az ingyenesen étkezőknek is érdemes jelezni, ha nem vesznek igénybe valamit.) Március végéig már több mint kétmillió forintot utaltak át az érintetteknek, a lemondott napok száma 10 és 50 között mozgott gyermekenként. A következő leadási időszak május 1–15. között lesz. Köszönjük a kerületi szülők eddigi és további közreműködését!

A kibővült újbudai közétkeztetési támogatási rendszer is rendkívül népszerű, már több mint száz új igénylő jelentkezett a jövedelmi viszonyoktól függő kedvezményekre. Az igényléshez szükséges részletes információkat, kérjük, keresse a www.ujbuda honlap közétkeztetés menüpontjában!

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support