Újbuda MAFC: óriási fordítás Pécsen

A legnagyobb rivális otthonában, Pécsen tudott kosárlabda-rangadót nyerni az Újbuda MAFC. Az első félidőben még a PVSK dominált, a nagyszünetben már 14 pont volt a MAFC hátránya, a kerületi kosarasok azonban nem adták fel, és a fordulás után megfojtották az ellenfél támadójátékát.

Az első negyedet leszámítva egyszer sem vezetett az újbudai csapat, ám a legvégén fordított: új idegenlégiósa, az amerikai Archibald hat másodperccel a vége előtt 85-85-nél bedobott egy bravúros középtávolit, amire már nem volt válaszuk a vendéglátóknak. Győzelmével a MAFC bebiztosította második helyét az NB I/B Piros csoportjának tabelláján, és megőrizte az esélyt az első kiemelés megszerzésére. A csapat lapzártánk után az Óbudai Kaszások ellen zárta az alapszakaszt, ahol kiderült, első vagy második kiemelként kezdi a felsőházi rájátszást az Újbuda MAFC.

NB I/B Piros csoport, alapszakasz, 25. forduló
Pécsi VSK-Veolia–Újbuda MAFC 85-87 (21-19, 38-26, 16-24, 10-18)

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support