Adjunk nevet együtt Madárhegy új intézményeinek!

Hamarosan elkészül Újbuda Önkormányzatának legnagyobb, saját forrásból megvalósuló kerületi beruházása, a Madárhegyi Gyermekliget. Az intézményben óvoda, bölcsőde, gyermekorvosi rendelő, közösségi tér és nyitott játszótér várja majd a szülőket és a gyermekeket.

Az épületek, intézmények hivatalos neve mellett általában van egy hétköznapi elnevezésük, amit az oda járók, az ott dolgozók vagy a környékén élők használnak. Szeretnénk, ha ezeknek a mindannyiunk számára fontos intézményeknek együtt találnánk nevet.

Mi lenne, ha az óvodát Kolibri ovinak hívnánk? Vagy Dr. Bubónak az orvosi rendelőt? Ön szerint milyen név passzolna leginkább a bölcsődéhez? Mondjuk a Pintyőke?

Ossza meg velünk ötleteit az óvodára, bölcsődére, orvosi rendelőre és a játszótérre vonatkozóan az alábbi linken. Javaslatait elküldheti a madarhegy@ujbuda.hu e-mail címre, valamint papíron is bedobhatja a Kemenes cukrászdában található szavazóládába (1112 Budapest, Hosszúréti u. 41-43.).

Az ötletek benyújtási határideje: 2024. 02. 09.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support