Idén is menzakóstolásra hívjuk a szülőket

Újbuda Önkormányzata számára kiemelten fontos, hogy a kerületi oktatási-nevelési intézményekben étkező gyermekek elégedettek legyenek a menzaszolgáltatással. Ezért, a kerületünkben tavaly szeptemberben megújult közétkeztetéssel kapcsolatos visszajelző rendszer részeként idén is folyamatosan biztosítjuk a lehetőséget a kóstolásra a minőség további fejlesztése érdekében.

A kozetkeztetes@ujbuda.hu e-mail címre és az Újbuda applikáción beküldhető észrevételek mellett tavaszig a kerületi óvodákban és iskolákban étkező gyermekek szülei személyesen, intézményenként öt napig megkóstolhatják az oda járó gyermekeik ételeit, és azokról véleményt is formálhatnak.

Az érdeklődő szülők január 22-26-ig Gazdagréten, a Csíkihegyek és a Törökugrató Általános Iskolában; január 29-február 2-ig pedig a Kelenvölgyi és a Lágymányosi Bárdos Lajos Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában ízlelhetik meg minden nap 11:00 és 12:00 között az ezekbe az intézménybe járó gyermekeik ételeit az intézményvezetővel történt előzetes egyeztetést követően. A helyszínen kérdéseket is fel lehet tenni, amikre helyben a szolgáltató szakértője ad válaszokat. Fontos, hogy a férőhelyek limitáltak ezért akik szeretnének részt venni az ötnapos kóstolásban, minél előbb jelezzék szándékukat!

A megújult közétkeztetéssel kapcsolatosan számos hasznos információ és hír várja az újbudaiakat az ujbuda.hu/kozetkeztetes oldalon.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support