Szenior bajnokokat köszöntöttek

Ünnepélyes keretek között díjazták a legsportosabb 60 éven felüli újbudaiakat, akik az Újbuda Hatpóba 60 felett nevű versenyen öt nap alatt hat sportágban mérhették össze erejüket, tudásukat.

A Sport11 Sport-, Szabad­idő- és Rendezvényközpontban, illetve a Kánai-tó mellett petanque-ban, teniszben, asztaliteniszben, úszásban, sakkban és gyors gyaloglásban küzdöttek meg egymással a jelentkezők. A részvétel feltétele csak a betöltött 60. életév, az újbudai lakcím vagy legalább ötéves újbudai tartózkodás volt. Az összesített pontszám alapján a nők mezőnyében Szász Nóra, a férfiaknál Domán György lett az abszolút győztes.

Az ünnepségen dr. László Imre polgármester „kortársként” gratulált a nyerteseknek, hozzátéve, a mindennapi mozgás és szellemi tevékenység segíti a test és a lélek karbantartását. A díjakat a polgármester, valamint Bakai-Nagy Zita sportért felelős alpolgármester és Simon Károly, az eseményt szervező Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezetője adta át.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support