Ingyenes korcsolyapálya a Bikás parkban

Idén is ingyen veheti igénybe minden kerületi lakos a Bikás parkban a szezonális műjégpályát. 

Az Újbuda Önkormányzata támogatásával az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. által megvalósított szabadtéri, 38×20 méteres pályát a tervek szerint február végéig vehetik birtokba a korcsolyázni vágyók (ha az időjárás is engedi). Nyitvatartás: minden nap 8 és 20 óra között.

A kerületi lakosoknak, beleértve az ideiglenes lakcímmel rendelkezőket, a jégpálya használata ingyenes (az igazoláshoz lakcímkártya szükséges), csakúgy, mint a XI. kerület iskolásainak, óvodásainak, ha csoportosan érkeznek.
Az óvodák és iskolák szervezett formában, bejelentkezés után használhatják a pályát december 3-ától. Bejelentkezés és időpont-egyeztetés: szamos.marcell@sport.ujbuda.hu

Korcsolyabérlés
A korcsolyabérlés a kerületi lakosoknak (ideiglenes lakcímmel is), valamint kerületi iskolai és óvodai csoportoknak 500 Ft/korcsolyapár. A pályánál egyszerre 150 pár korcsolya bérlésére van lehetőség.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support