Pedagógusokat köszöntöttek

A hagyományokhoz híven idén is díszdiplomás, illetve pályakezdő pedagógusokat köszöntöttek a kerület hete alkalmából. Erhardt Attila alpolgármester ünnepi beszédében elmondta, ma is hálával emlékszik azokra a tanáraira, akik a hatalmi elvárások helyett szívből tanítottak. Egyebek között ez eredményezte a politika iránti érdeklődését. – Ők voltak azok, akik a személyiségem kialakításában is támogattak tanulótársaimmal együtt – tette hozzá. Ezt kívánta az idén pályára lépő pedagógusoknak is.

A rendezvényen a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium tanulói zenés és verses produkciókkal tisztelegtek a tanárok és pedagógusok előtt. Ezt követően Erhardt Attila alpolgármester és Görög András, a kulturális és köznevelési bizottság elnöke adta át a díszokleveleket a szakmai jubileumukat ünneplő pedagógusoknak.

A 65 esztendeje pályára lépők vasdiplomát, a 70 éve kezdők rubindiplomát vehettek át. A pályájukon idén elinduló pedagógusok emléklapot kaptak.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support