Rekordszámú csapat a Streetball Fesztiválon

A tavaszi sorozathoz hasonlóan ezúttal is a harmadik torna hozta a részvételi csúcsot az Újbuda Streetball Fesztiválon, amely a Gabányi László Sportcsarnokban ért véget.

A nagy érdeklődés miatt a Bikás park helyett a Gabányi László Sportcsarnok adott otthont végül a IV. Újbuda Streetball Fesztivál harmadik, egyben utolsó tornájának.
Az összesen 24 négyfős csapat négy pályán mérhette össze a tudását a Hauszmann Alajos utcában. A mérkőzéseken Tőrös Balázs kosárlabda-szakértő, a Sport TV műsorvezetője látta el a kommentátori feladatokat, a találkozók között pedig Szöcske, azaz Pap Dániel profi zsákoló mutatta be fantasztikus trükkjeit.

A díjakat és ajándékokat az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. által szervezett sorozat két fővédnöke, Bakai-Nagy Zita, sportért felelős alpolgármester és Keller Zsolt önkormányzati képviselő adta át.

Az őszi forduló abszolút győztese a Supermodels csapata lett.

Újbuda Sportjáért

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support