Szürrealizmus időseknek és fiataloknak

Interaktív tárlatvezetésen vehettek részt az Újbudai Humán Szolgáltató Központ jóvoltából fiatal és idősebb érdeklődők a Molnár-C. Pál Műterem-Múzeumban. Az újbudai idősügyi koncepció jegyében a központ egyik célja, hogy a generációk találkozzanak egymással, a közös élményeknek köszönhetően pedig barátságok köttessenek.

– A Kultúr Klub egy éve alakult, és minden hónapban szerveznek egy-egy eseményt – mondta el Deákné Császár Gabriella, a központ tanácsadója. Voltak már egyebek között a Bajor Gizi Színészmúzeumban, a Magyar Zene Házában, a Karinthy Színházban, a Klebelsberg Kúriában, a XI. kerületi budai arborétumban. Egy-egy alkalommal az intézményben tartottak művészetterápiás alkotó délelőttöt. A klubtagok a rendezvények után együtt kávézhatnak, teázhatnak.

A Ménesi úti Molnár-C. Pál múzeumban szeptember közepén a festő szürrealista festményeiből, valamint Paizs Goebel Jenő alkotásaiból nyílt kiállítás.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support