Újbudára került a Kocsis Kupa

Az Újbuda FC csapata nyerte a III. Kocsis Kupát. A korosztályos verseny fináléjában a kerületi gárda a Fehérgyarmati Deákot győzte le.

A Kocsis Kupát az FC Barcelona akadémiája, a Barca Academy Hungary hívta életre azzal a céllal, hogy a fiatalok megismerjék a legendás futballista, az aranycsapathoz tartozó Kocsis Sándor életútját. A versenysorozat lehetőséget nyújt arra, hogy a kisebb utánpótláscsapatok indulhassanak a Barca Academy Hungary Cup nemzetközi tornán.

A döntőn jelen volt Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó, a díjakat mások mellett László Imre polgármester, Simon Károly, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója és Budai Miklós önkormányzati képviselő adta át. A sportolókat Tóth Zele József is köszöntötte, aki több kiváló spanyol labdarúgót fedezett fel, és együtt végezte az edzői képzést Kocsis Sándorral.

Az Újbuda FC csapatában kilenc-tíz éves gyerekek játszanak, többen már nemzetközi tornán is bizonyítottak. A gárda vezetői arra törekednek, hogy a gyerekeknek öröm legyen a sport, élvezzék az edzéseket és a mérkőzéseket.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support