Soha senkinek – ingyenes színházi előadás a B29 Ifjúsági Közösségi Térben

Újbuda Önkormányzatának támogatásával újabb ingyenesen megtekinthető színházi előadásra kerül sor a B29 Ifjúsági Közösségi Térben. (1114 Budapest, Bartók Béla út 29., bejárat a Kelet kávézó melletti udvarból). A Scherer Péter rendezésében megvalósuló előadás időpontja: 2023. május 24. 18:00.

A mostani alkalommal a Nézőművészeti Kft és a Manna, Soha senkinek című közös produkcióját tekinthetik meg az érdeklődők.

A rendhagyó előadás során egy fiatal lány mesél a gondolatairól, érzéseiről, a családjával lévő ellentmondásos kapcsolatáról és arról, hogyan kezdte megismerni a szerelmet. Közben pedig felszínre tör az eltitkolt múlt, megjelenik a nagyapa, aki nem más, mint a kislány múltjában lévő sötét alak. A férfi zaklatásának kitett lány a családjára nem számíthat, egyedül kell feldolgoznia azt, ami történik vele. Lehetséges-e túllépni egy ilyen erős gyermekkori traumán?

Vajon a gondolatokat ki lehet fehéríteni hibajavítóval, mint az írást? És az érzelmeket? Fel kéne találni.”

Az egyórás előadás után a résztvevőknek lehetőségük nyílik az alkotókkal beszélgetni a darab témájáról, színházról, az előadásról.

A részvétel ingyenes, de kérjük, hogy lehetőség szerint részvételét az ifjusag@ujbuda e-mail címen jelezze számunkra.

Játsszák: Simkó Katalin, Moldvai Kiss Andrea
Dramaturg: Gyulay Eszter

Asszisztens: Hodászi Ádám
Rendező: Scherer Péter

Simkó Katalin a 2016-os Gyermek és Ifjúsági Színházi Biennálén Keleti István díjat kapott az előadásban nyújtott alakításáért.

Az előadás szövegkönyvének alapjául Beate Teresa Hanika: Soha senkinek című műve szolgált.

Az előadást 15 éves kor felett ajánljuk!

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support