Bellozzo® Budaörsön – minőségi olasz ételek gyorsan

Már nem kell a belvárosba autóznunk, ha eredeti olasz ízekre vágyunk, mert január 10-én megnyílt a Bellozzo® Budaörsön, az Auchan parkolójában. Ha gyorsan szeretnénk friss, minőségi alapanyagokból készült olasz ebédet vagy vacsorát hazavinni egy nagyobb bevásárló túra után, még a kocsiból sem kell kiszállnunk, hiszen a Bellozzo® egy új, autós éttermet hozott el a környék lakóinak és az átmenő forgalomnak.

Meglepetéssel készült a Bellozzo étteremlánc kilencedik egysége, ahol a kedvenc tésztánkat vagy pizzánkat már az autónkból is kérhetjük: megérkezett Budaörsre a Bellozzo® első drive, vagyis autós kiszolgálású étterme!

A digitális menütáblákon megjelenő választékból az autósok könnyedén, kiszállás nélkül leadhatják rendelésüket a diszpécseres terminálnál, majd rövid várakozás után egészen az étterem drive ablakáig gurulva kapják meg azt.

A menüt böngészve egyértelműen az olasz ízvilág köszön vissza: tészta és pizza nagy választékban, ráadásul tetszőleges méretben és minden szájíz szerint – az örök klasszikusok kedvelői is kedvükre válogathatnak, de a különlegesebb ízeket kedvelők számára is széles a paletta. Természetesen könnyebb ételekre vágyóknak is számtalan választási lehetőséget nyújt az étterem a salátáival, valamint az édesszájúak is kényeztethetik magukat mennyei tradicionális desszertekkel és eredeti olasz kávéval. Mindezeken túl a Bellozzo® sajátmárkás limonádékkal is büszkélkedhet, melyek egyedi ízviláguknak köszönhetően garantálják a felfrissülést. A limonádé-termékcsalád ráadásul 100 százalékban fenntartható alumíniumcsomagolással rendelkezik, emellett a diétázókra és cukorbetegekre is gondol, mert cukormentes, zéró változatban is kapható.

Az étterem a „minőségit frissen” jeligét követi, a Bellozzo® a minőségi alapanyagokról, a gyors és barátságos kiszolgálásról, a remek ár-érték arányról ismert már több mint hét éve, és ezennel sokszínű palettája egy drive étteremmel is bővült!

X

A ROVATBÓL