Újra itt a sIKERtorna

A tavaly nyáron debütált foglalkozások célja idén sem változott: korosztálytól függetlenül minél több kerületit megmozgatni hozzáértő edzők vezetésével.


Mi lehet jobb a testnek, mint egy pörgős nyáresti edzés szabad ég alatt, jó levegőn? Semmi – legalábbis, ha minden együtt van a minőségi mozgáshoz. Márpedig az önkormányzat sportikerpárja, Németh Kata és Németh Nóra nyílt szabadtéri edzésein a Bikás parkban hétről hétre bárki számára adottak a feltételek és a lehetőség, hogy sportoljon egy kiadósat.
Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. június első szerdájára szervezte meg az első csoportos órát. Az eső aznap még közbeszólt, egy héttel később azonban már a mozgásé volt a főszerep a park „hátsó füves” részén. A kerületiek által jól ismert Németh Kata és Németh Nóra garancia a sikerre, az ikerpár tagjai korábban kosárlabdában, jelenleg pedig edzőként is a legmagasabb szinten tették le a névjegyüket.
– A kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló, alapvetően aerobik jellegű tréningeken bárki részt vehet, a gyakorlatok eszközt nem igényelnek, a szervezők polifoamot és vizet is adnak – mondta el Németh Kata. Az idei első alkalmon több mint ötvenen vettek részt, és sem a hangulatra, sem az edzésmunkára nem lehetett panasz.

A nyílt edzések tervezett időpontjai: július 6. 19.30; július 13. 19.30; július 20. 19.30; augusztus 10. 19.00; augusztus 17. 19.00; augusztus 24. 19.00.
További információk a közösségi médiában a sIKERtorna Facebook-eseményénél találhatók.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support