Újra itt a sIKERtorna

A tavaly nyáron debütált foglalkozások célja idén sem változott: korosztálytól függetlenül minél több kerületit megmozgatni hozzáértő edzők vezetésével.


Mi lehet jobb a testnek, mint egy pörgős nyáresti edzés szabad ég alatt, jó levegőn? Semmi – legalábbis, ha minden együtt van a minőségi mozgáshoz. Márpedig az önkormányzat sportikerpárja, Németh Kata és Németh Nóra nyílt szabadtéri edzésein a Bikás parkban hétről hétre bárki számára adottak a feltételek és a lehetőség, hogy sportoljon egy kiadósat.
Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. június első szerdájára szervezte meg az első csoportos órát. Az eső aznap még közbeszólt, egy héttel később azonban már a mozgásé volt a főszerep a park „hátsó füves” részén. A kerületiek által jól ismert Németh Kata és Németh Nóra garancia a sikerre, az ikerpár tagjai korábban kosárlabdában, jelenleg pedig edzőként is a legmagasabb szinten tették le a névjegyüket.
– A kicsiknek és nagyoknak egyaránt szóló, alapvetően aerobik jellegű tréningeken bárki részt vehet, a gyakorlatok eszközt nem igényelnek, a szervezők polifoamot és vizet is adnak – mondta el Németh Kata. Az idei első alkalmon több mint ötvenen vettek részt, és sem a hangulatra, sem az edzésmunkára nem lehetett panasz.

A nyílt edzések tervezett időpontjai: július 6. 19.30; július 13. 19.30; július 20. 19.30; augusztus 10. 19.00; augusztus 17. 19.00; augusztus 24. 19.00.
További információk a közösségi médiában a sIKERtorna Facebook-eseményénél találhatók.

A ROVATBÓL