OSC: BL-búcsú után irány a bajnoki döntő

Bár a Bajnokok Ligája idei kiírásában már nem érdekelt az OSC Újbuda férfi vízilabdacsapata, a hazai bajnokságban annál inkább: Manhercz Krisztiánék döntőt játszanak az OB I-ben.

A májusi vízilabdás fináléban az FTC Telekom együttese vár az OSC Újbudára, a párharc az egyik csapat második sikeréig tart. Az alapszakaszt a ferencvárosiak nyerték meg, ennek megfelelően a döntő első felvonásában ők a pályaválasztók; az első meccset lapzártánk idején, május 6-án a Császár-Komjádi uszodában rendezték meg. A második találkozó május 18-án az OSC otthonában, a Nyéki Imre Uszodában zajlik majd. Ha a két mérkőzés után döntetlenre állnak a felek, akkor még egy összecsapás következik május 21-én, szintén a Komjádiban.
A két gárda legutóbbi öt találkozóján két döntetlen, két ferencvárosi győzelem és egy OSC-siker született. Most is nyílt, izgalmas küzdelemre van kilátás, noha a magyar fogadóiroda szerint az FTC a finálé favoritja: a Ferencváros végső győzelmére tippelve a feltett pénzünk kevesebb mint egyharmadát nyerhetjük meg, az OSC sikere esetén több mint háromszoros pénzt kaszálhatunk. A döntő két mérkőzéséről lapunk következő számában számolunk be.

Az már április végén eldőlt, hogy az OSC Újbuda nem jut be a Bajnokok Ligája belgrádi nyolcas döntőjébe, de a csapat játszik még egy utolsó csoportmérkőzést május 10-én a román Steaua Bucuresti otthonában.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support