A szociális munka napja

A szociális munka napja minden évben jó lehetőség arra, hogy a szakterület felhívja a közvélemény figyelmét azokra, akik az elesettekért dolgoznak. Ez az a terület, amelyre az egyébként is nehéz mindennapok mellett különösen nagy terhet ró a járvány időszaka. Idén összesen tíz, a kerületi szociális szférában kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakember részesült polgármesteri dicséretben.

Kissné Bengi Éva, az Újbudai Idősek Háza terápiás munkatársa; Fekete Anita Éva, az Újbudai Szociális Szolgálat, a házi segítségnyújtás kiemelkedő szakembere; Hegyi Ilona, az Újbudai Szociális Szolgálat gondozója; Varga Klaudia, az Újbudai Humán Szolgáltató Központ szociális asszisztense; Bogdán Lászlóné, az Újbuda Bölcsődei Intézmények takarítója és helyettes dajkája; Farkasné Szalay Csilla, az Újbuda Bölcsődei Intézmények szakgondozónője; Gayerhosz Jánosné, az Újbudai Bölcsődei Intézmények Pöttöm Bölcsőde vezetője; Balogh Ágnes, az Újbudai Bölcsődei Intézmények bér- és munkaügyi előadója; Pópé Alexandra, az Újbudai Bölcsődei Intézmények kisgyermeknevelője; Varga Éva, az Újbuda Prizma Szociális Fejlesztési és Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. ügyintézője.
Az elismeréseket László Imre polgármester és Bakai-Nagy Zita alpolgármester adta át a díjazottaknak.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support