Élmezőnyben az újbudai tűzoltók

Ötödik alkalommal rendezték meg a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos kismotorfecskendő-szerelő versenyét április 18-án a Vértes határában, Csókakőn.

A tízéves múltra visszatekintő versenyen ezúttal kilenc csapat állt rajthoz. A tűzoltók kétszer teljesíthették időre a feladatot, és a végeredménynél a kedvezőbb futamot vették figyelembe. A rajtra a versenyzők mindent beleadva a kismotorfecskendő előtti felszerelésekből osztott sugarat és a vízzel teli tartályhoz táplálást szereltek annak érdekében, hogy a sportpálya túlsó végén felállított céltáblákat megtöltsék vízzel.

A bajnokságon a második helyen a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tizenegyedik kerületi hivatásos tűzoltó-parancsnokságának a csapata végzett. A csapatot Bodó Gyula tű. törzsőrmester, Iván Péter tű. törzsőrmester, Mózes István tű. törzsőrmester, Nagy-Jáger Patrik tű. őrmester, Péceli Tamás tű. őrmester, Polákovics Tamás tű. főtörzsőrmester és Tóth Tibor tű. százados alkották.

Gratulálunk!

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support