Nőnap extrákkal

Pillanatok alatt elfogytak a helyek a kerület különleges eseményére, a Fehérvári úti fotóstúdióban megrendezett Nőnap Extrára. Újbuda Önkormányzata nemcsak virágokkal lepte meg idén a nőket, hanem profi fodrászok, sminkesek, stílustanácsadók gondoskodtak ingyen arról, hogy az esemény mintegy száz résztvevője legjobb formájában lehessen ezen a napon. Az eredményt ingyenes portréfotón örökítették meg.

A Polgármesteri Hivatal tanácstermében Újbuda polgármestere, dr. László Imre köszöntötte az önkormányzat nevében a 60 fölötti hölgyeket. Kiemelte: „nők nélkül nincs Újbuda, nincs Magyarország és nincs a történelmünk sem. Nagyon fontos, hogy ne csak március 8-án hanem egész évben szeressük és tiszteljük a nőket”. A beszéd után virágokkal és zenés előadással kedveskedtek a megjelenteknek. A nőnapon a gazdagréti, az őrmezői, a kelenvölgyi és az albertfalvi közösségi házban is köszöntötték a 60 pluszos nőket.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support