Szakértők segítenek az óvodaválasztásban

A hagyományokhoz híven idén is nyolc alkalomból álló rendezvénysorozat kezdődött a szeptembertől óvodába készülő gyermekek szülei számára. Az első eseményen, február 7-én a sikeres intézményválasztásról, a tájékozódásról, a különböző programok megítéléséről volt szó az Észak-kelenföldi Óvoda Keveháza Utcai Óvoda telephelyén.

Erhardt Attila alpolgármester elmondta: az ideit akár az óvodák évének is nevezhetnénk a kerületben, hiszen egyszerre három zöldmezős óvodaberuházás zajlik. Jelenleg már 28 telephely működik. A találkozókat az önkormányzat fenntartásában működő intézményekben rendezik meg. A bölcsődei, óvodai, illetve gyermekjóléti szakemberek, óvodapszichológusok, logopédusok, gyógypedagógusok, konduktorok különböző témákon keresztül, kötetlen légkörben adnak segítséget az óvodába lépéshez. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött; a legalább négy programon jelenlévők között ajándékokat sorsolnak ki.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support