Indul Újbuda legnagyobb, saját forrásból megvalósuló beruházása

Hamarosan aláírásra kerül a Madárhegyi Gyermekcentrum kivitelezési szerződése, ezzel kezdetét veheti a munka. Az épületben bölcsőde, óvoda, gyermekorvosi rendelő, közösségi tér kap helyet, valamint a centrumhoz egy játszótér is kapcsolódik majd.

A Madárhegyi Gyermekcentrum fejlesztése 2022-ben indult, célja az volt, hogy a lakossági igényekhez igazodva egy modern és innovatív központot hozzon létre. Az épület tervezése során nemcsak a gyermekek biztonsága került fókuszba, hanem a kor követelményeinek megfelelve a környezettudatossági és energiahatékonysági szempontokra is nagy hangsúlyt fektetett a városvezetés. A folyamat minden lépésében teljes egyetértés volt a kerület vezetése, az érintett bizottságok és a képviselői testület tagjai között.

A Madárhegyi Gyermekcentrumot a tervek szerint 2024 szeptemberétől használhatják a szülők és a gyerekek, addig pedig folyamatosan beszámolunk a beruházás előrehaladásáról. Kövessenek minket!

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support