Második körös egyeztetés az energiaárak változásának önkormányzati gazdálkodásra gyakorolt hatásáról

Újbuda Önkormányzata, Balla György miniszteri biztos és Láng Zsolt kormánybiztos írásos megkeresésére válaszként, hiánytalanul, a megadott határidőre elküldte a kerület által készített menedzsment tervet és abban minden, az objektív döntéshez szükséges adatsort. Ezzel az önkormányzat megfelelt a kormány érintett határozatában, és rendeletében foglalt összes kritériumnak.

Öt kerület polgármestere együtt kívánt a telefonon érkezett személyes találkozóról szóló meghívással élni annak érdekében, hogy az ott elhangzó részleteknek nagyobb garanciát biztosítsanak. Ezt a kormánybiztos elutasította, de azt ígérte, a döntéseket írásban továbbítja az érintett vezetőknek – ez mostanáig Újbudára nem érkezett meg.

Bízva abban, hogy a második egyeztetési körben az eddig kimaradt kerületekre is sor kerül, dr. László Imre polgármester ismét levélben kereste meg az érintett kormánytagokat, valamint újra elküldte a kerület menedzsment tervét is, hogy ezzel is segítse a folyamatot.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support