Egy hónap adventi forgatag

Az elmúlt hétvégén véget értek az Etele téri Újbudai Advent színpadi programjai, de a karácsonyi forgatag még egészen december 24-éig vár mindenkit.

Bár néha az idő borús volt, néha mínuszokba fordult a hőmérséklet, az ünnepi hangulat nem maradt el az Etele téren, a fellépők gondoskodtak róla, hogy ismét felcsendülhessenek kedvenc slágereink és karácsonyi dalaink.

A négy adventi hétvége során mindenki megtalálhatta a kedvére valót olyan előadók között, mint a Sheyla Bonnick songs of Boney M, Caramel, a Dolly Plusssz duó, Kollányi Zsuzsi, Gájer Bálint vagy Pál Dénes.

A slágereken kívül is sok színes esemény várta a látogatókat, egyebek között  gyerekprogramok, vásári finomságok, felejthetetlen tűzzsonglőrők, december 12-én pedig a téren megnyitották Újbuda közösségi korcsolyapályáját.

Az ETELE Plaza támogatásával megépült jégpályára elsőként az újbudai Hokiklub Budapest U12-es korosztályának Viking és Kalóz csapata léphetett, a rögtönzött edzésen részt vett a 86 éves Egri János egykori televíziós kvízmester, volt válogatott jégkorongozó is. A megnyitószalagot Borsos-Vámosi Dóra, az ETELE Plaza társigazgatója és László Imre polgármester vágta át. A február végéig nyitva tartó pályát a kerületi lakók ingyenesen használhatják, lehetőség van korcsolyabérlésre is.

A ROVATBÓL