Egy hónap adventi forgatag

Az elmúlt hétvégén véget értek az Etele téri Újbudai Advent színpadi programjai, de a karácsonyi forgatag még egészen december 24-éig vár mindenkit.

Bár néha az idő borús volt, néha mínuszokba fordult a hőmérséklet, az ünnepi hangulat nem maradt el az Etele téren, a fellépők gondoskodtak róla, hogy ismét felcsendülhessenek kedvenc slágereink és karácsonyi dalaink.

A négy adventi hétvége során mindenki megtalálhatta a kedvére valót olyan előadók között, mint a Sheyla Bonnick songs of Boney M, Caramel, a Dolly Plusssz duó, Kollányi Zsuzsi, Gájer Bálint vagy Pál Dénes.

A slágereken kívül is sok színes esemény várta a látogatókat, egyebek között  gyerekprogramok, vásári finomságok, felejthetetlen tűzzsonglőrők, december 12-én pedig a téren megnyitották Újbuda közösségi korcsolyapályáját.

Az ETELE Plaza támogatásával megépült jégpályára elsőként az újbudai Hokiklub Budapest U12-es korosztályának Viking és Kalóz csapata léphetett, a rögtönzött edzésen részt vett a 86 éves Egri János egykori televíziós kvízmester, volt válogatott jégkorongozó is. A megnyitószalagot Borsos-Vámosi Dóra, az ETELE Plaza társigazgatója és László Imre polgármester vágta át. A február végéig nyitva tartó pályát a kerületi lakók ingyenesen használhatják, lehetőség van korcsolyabérlésre is.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support