ÚJBUDAI ADVENT 2022

2022-ben is ünnepi díszbe öltözik a kerület Újbuda Önkormányzatának jóvoltából. Az Újbudai Advent ezúttal az Etele téren várja a kedves érdeklődőket.

november 25.- december 24.

Elérkezett az egész évben sokak által várt advent időszaka, amikor a forraltbor, a forrócsoki és a különféle karácsonyi sütemények édes illata tölti meg a tereket. Amikor ünnepi fények díszítik és világítják meg a várost. Amikor kesztyűt és sálat húzunk, hogy a hóesésben korcsolyázzunk és szánkózzunk. Amikor családok és barátok ünnepelnek együtt, szeretetben, békességben.

Ezt a csodás karácsonyi hangulatot szeretné Újbuda Önkormányzata elhozni idén is az újbudai adventi vásárral.
A november 25-én kezdődő rendezvény-sorozaton minden héten neves színpadi fellépőkkel, különféle felnőtt- és gyermekprogramokkal kedveskedünk. A rendezvény a „Nagycsaládosok Karácsonya”, valamint a „Fogadj örökbe egy kívánságot!” események helyszínéül is szolgál. December közepén pedig, a már megszokott és sokak által kedvelt jégpályával koronázzuk meg az adventi hangulatot, idén az ETELE Plaza támogatásának köszönhetően.

Az adventi vásár ünnepélyes megnyitója november 27-én, advent első vasárnapján 16:30-kor kerül megrendezésre.

Töltsék velünk az adventi várakozás csodálatos időszakát az Etele téren!

További részletekért és meglepetésekért kövessék az Újbuda Facebook oldalt!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. A rendezvényen kép- és hangfelvétel készülhet.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support