Fogadj örökbe egy kívánságot 2022-ben is!

Talán nincs is szebb dolog annál, mint amikor a gyerekek az adventi várakozás ideje alatt megírják a kívánságlistájukat azokról az ajándékokról, amelyeket a fa alatt szeretnének látni. Sajnos ma egyre több olyan kiskorú él hazánkban, akiknek a karácsonyi beteljesülés öröme nem adatik meg. Azért is indult útjára 2021-ben a Fogadj örökbe egy ajándékot kezdeményezés, hogy a nehéz helyzetben élő újbudai csöppségeknek is megadasson az ünnep csoda. A tavalyi sikeres akció után idén újra összegyűjtöttünk egy listát, amellyel több mint 150 kerületi gyermek álma válhat valóra.

Az ajándékok örökbefogadására az alábbi linkre kattintva tud jelentkezni!

Köszönjük, hogy Ön is hozzájárul ahhoz, hogy szebb legyen az újbudai gyerekek karácsonya!

Kérjük, ne felejtse el leadni ajándékát legkésőbb 2022. december 12-ig az alábbi pontra:

Újbudai Humán Szolgáltató Központ
Cím: 1117 Budapest, Bogdánfy utca 7/d.
Telefon: +361 688-6990
Nyitva tartás: hétfő, kedd: 8:00–18:00 óra között, szerda, csütörtök: 8:00–17:00 óra között, péntek: 8:00–13:00 óra között

A könnyebb beazonosítás érdekében kérjük, az ajándékokat becsomagolva a „Fogadj örökbe egy kívánságot!” program nevének és az ajándék sorszámának feltüntetésével adják le.

Az ajándékokat a tervek szerint december 18-án délután vehetik át személyesen a gyerekek, ahol Ön is megtekintheti, milyen örömöt okozott a meglepetése.

Kérdés esetén a kivansag@ujbuda.hu e-mail címre várjuk a levelét.

Köszönjük szépen a támogatást, így az Ön segítségével olyan családban is történhet karácsonyi csoda, ahol egyébként nem számíthatnak rá!