Fogadj örökbe egy kívánságot 2023-ban is!

A karácsony a szeretet ünnepe, ám sajnos nem minden gyermek számára jut ajándék a fa alá. Újbuda ebben szeretne segíteni a helyi lakosok, cégek, közösségek bevonásával. Összegyűjtöttük több mint 100 olyan nehéz helyzetben lévő gyermek kívánságát, amelyet bárki, akinek módjában áll, örökbe fogadhat.

Az ajándékok értéke jellemzően 10-15 ezer forint körüli összeg. Egy ilyen gesztussal egy-egy gyereknek a karácsonyi csodát tudjuk elvinni!

Az ajándékok örökbefogadására az ALÁBBI LINKRE kattintva tud jelentkezni!

Kedves Örökbefogadó!

Köszönjük, hogy Ön is hozzájárul ahhoz, hogy szebb legyen az újbudai gyerekek karácsonya!

Kérjük, ne felejtse el leadni ajándékát legkésőbb 2023. december 8-ig az alábbi pontra:

Újbudai Humán Szolgáltató Központ
Cím: 1117 Budapest, Bogdánfy utca 7/d.
Telefon: +361 688-6990
Nyitvatartás: hétfő, kedd: 8:00–18:00 óra között, szerda, csütörtök: 8:00–17:00 óra között, péntek: 8:00–13:00 óra között

A könnyebb beazonosítás érdekében kérjük, az ajándékokat becsomagolva a „Fogadj örökbe egy kívánságot!” program nevének és az ajándék sorszámának feltüntetésével adják le.

Az ajándékokat a tervek szerint december 17-én délelőtt, a Bikás parkban vehetik át személyesen a gyerekek, ahol Ön is megtekintheti, milyen örömöt okozott a meglepetése.

Kérdés esetén a kivansag@ujbuda.hu e-mail címre várjuk a levelét.

Köszönjük szépen a támogatást, így az Ön segítségével olyan családban is történhet karácsonyi csoda, ahol egyébként nem számíthatnak rá!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support