Kelenföldön folytatódott a fővárosi köztisztasági akció

A BKM – Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. keretein belül önállóan működő FKF Köztisztasági és FŐKERT Kertészeti Divízió, valamint a BKV Zrt. és a MÁV munkatársai szeptember 7-én, szerda éjszaka, majd szeptember 8-án, csütörtök reggel kézi és gépi erővel megtisztították az Etele teret, a kelenföldi villamosmegállókat, a környéken lévő buszvégállomásokat, továbbá a vasúti és metróaluljárót.

A közös akcióban részt vett a Volánbusz, amelynek munkatársai támogatták a rendvédelmi szervek munkáját.Jelentős szerep jutott a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak, amely a Készenléti Rendőrség támogatásával a főváros több forgalmas közterületén állandó rendőri jelenlétet biztosít. Az összehangolt akcióból kivette a részét a rendészeti tevékenységet végző Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság, ahogyan a kezdeményezést segítették Újbuda közterület-felügyelői, valamint a Menhely Alapítvány és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársai.Szeptember 22-én a Móricz Zsigmond körtér kerül sorra.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support