A Zazie egy fiatal, szexi, pimasz hely, ahol egy jó comfort foodra mindig van idő. Egész nap hívogat tartalmas reggelijeivel, könnyed ebédmenüivel, munka utáni naplevezetős koktéljaival és estébe nyúló, ráérős vacsoráival. Ez az a hely, amire mindegy, hogy milyen hangulatban támad kedved, tökéletes választás lesz.
Dél Buda új gasztronómiai célpontja már a belépéskor lenyűgöz különleges belső tereivel. Helyet foglalhatsz a tér közepén egy nagy társasággal, vagy elkülönülhetsz egy zárt, félreeső boxban. Tavasztól késő őszig a Kopaszi-öbölre néző terasz vár, amely a nagyvárosi forgatagból kiszakítva a nyugalom szigetét kínálja neked.
A Zazie konyhafőnöke az ország egyik méltán leghíresebb séfjének, Bíró Lajosnak a fia, Bíró Dani. A két Michelin-csillagos konyhában edződött Dani fiatal, pimasz magyaros konyhája azonnal rabul ejt mindenkit. Kreációin érezni, hogy több ország esszenciáját szívta már magába, nem riad vissza a fúziótól, vagy hogy egy alap fogást a saját szájízére igazítson.
Hortobágyi palacsintája és madártej koncepciója hamar legendássá vált a városban, hiszen a hagyományos ízek mellett az a bizonyos gasztronómiai plusz ott van minden tányéron.