Keressük 2024 felelős vállalkozását!

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata keresi azt az újbudai vállalkozást, akinek fontos a felelős vállalati magatartás, a nemek közötti különbségek felszámolása, a fogyatékkal élők foglalkoztatása, jelentős részt vállal a helyi kisközösség életében, segíti a rászorultakat, elesetteket, vagy kiemelkedő a környezetvédelemben, környezeti nevelésben, az állatvédelemben, vagy egyéb önkéntes és hasznos társadalmi tevékenységet folytat, és szeretné elnyerni a 2024 évi Felelős Vállalkozás Újbuda elismerést.

Az elismerésre pályázó vállalkozásnak nincs más dolga, mint letölteni a pályázati adatlapot és az adatvédelmi tájékoztatónkat, amit Újbuda weblapján a Közigazgatás / Hirdetőtábla, pályázatok menüpont alatt talál meg.

A pályázati anyagot beküldő vállalkozásoknak augusztus 5-ig részletes tájékoztatót küldünk az eljárás menetéről, valamit egységes kommunikációs csomagot, amivel megszólíthatja a dolgozóit, azok családtagjait, partnereit, és kérheti azok szavazatát.

Pályázati anyagukat postai úton Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata 1113 Budapest, Bocskai út 39-41. címre küldhetik. A borítékra írják rá: Felelős Vállalkozás Újbuda 2024.

Elektronikus beküldés esetén a felelosvallalkozas@ujbuda.hu e-mail címre várjuk anyagukat. A tárgymezőbe kérjük írja be: Felelős Vállalkozás Újbuda)

Pályázati benyújtási határideje: 2024. július 30.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support