Divat és újrahasznosítás

Idén is bemutatták diplomamunkáikat a Corvin Rajz­iskola végzős hallgatói, a Divat és újrahasznosítás című kiállítás ezúttal a Karinthy Szalonban volt látható július 27-éig. Az animáció és mozgókép, grafika brand design, grafika illusztráció, illetve grafika szakos végzősök műveiből álló mustra a rajziskola vezetője, Sipos Marica szakmai támogatásával állt össze.

Az akkreditált képzésben részt vevő dizájner szakosok egyebek között a Tiszán úszó műanyag palackokat gyűjtő szervezettel, a Pet Kupával együttműködve dolgozták ki az egyik fővárosi fürdő árnyékolóinak terveit, illetve egy divatcég boltjainak berendezési kellékeit. A grafikusok könyvkiadókkal kooperációban alkottak, így a piaci igényekhez igazodó gondolkodással kezdhetik el az illusztrátori pályát.

A kreatív szakmákra, grafikai, illusztrációs, mozgókép-animációs pályára készülő rajziskolások egyre nagyobb arányban folytatják tanulmányaikat hazai vagy külföldi egyetemen, vagy állnak munkába valamelyik stúdióban.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support