Keressük az év felelős vállalkozóját!

Újbuda Önkormányzata a lakosság, az ÖNÖK javaslatai alapján szeretné az FELELŐS VÁLLALKOZÁS ÚJBUDA 2023 díjjal elismerni azt a vállalkozást, aki az év folyamán gazdasági tevékenységén felül fontos feladatának tartja, hogy szűkebb, vagy akár tágabb környezetében társadalmilag hasznos tevékenységet lásson el.

Ha Ön ismer olyan céget, mely jelentős részt vállal a helyi kisközösség életében, segíti a rászorultakat, elesetteket, vagy kiemelkedő a környezetvédelemben, környezeti nevelésben, az állatvédelemben, vagy egyéb önkéntes és hasznos társadalmi tevékenységet folytat, akkor itt az idő és a lehetőség, hogy az Ön javaslatával esélyessé váljon a Felelős Vállalkozás Újbuda címre.

Kérjük, 2023. október 16-ig juttassa el ajánlását a felelosvallalkozas@ujbuda.hu e-mail címre, vagy az Újbuda Önkormányzata 1113 Budapest, Bocskai út 39-41. földszintjén a recepciónál kihelyezett gyűjtőládába.

Jelölést leadni a vállalkozó/cég pontos nevének, címének megadásával, és annak rövid leírásával lehet, hogy milyen társadalmilag fontos, önként vállalt feladatot lát el a vállalkozás/cég, ami az ajánlás alapjául szolgált.

A beérkezett ajánlások alapján felvesszük a kapcsolatot a vállalkozókkal/cégekkel, hogy teljes egészében megismerjük a tevékenységüket.

Megkeresésünk után a vállalkozók/cégek által beküldött beszámolókat szakmai bizottság értékeli, majd a döntést a Képviselő-testület hozza meg, várhatóan a decemberi testületi ülésen. Az eredményről írásban értesítést küldünk a jelölteknek.

A pályázat során elnyerhető díjak, lehetőségek

A nyertes vállalkozás erkölcsi elismerésben részül, mely szerint jogosulttá válik a Felelős Vállalkozás Újbuda 2023 cím használatára, valamint a Média 11 Kft. riportot készít a vállalkozással, mely riport a helyi médiában (Újbuda TV, Újbuda újság, Újbuda facebook oldal) bemutatásra kerül, ezzel is növelve a vállalkozás presztizsét, ismertségét.

Az ajánlólap ide kattintva érhető el.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support