KALAP (variációk agyműködésre) – Rendhagyó színházi próba, előadás és beszélgetés

Rendhagyó színházi próba, előadás és beszélgetés a Nézőművészeti Kft független színházi társulat előadásában a B29 Ifjúsági Közösségi Térben.

2023. március 13. 18:00 óra
1114 Budapest, Bartók Béla út 29.
(a bejárat a Kelet Kávéház melletti udvarból nyílik)

Nézőművészeti Kft független színházi társulat 2019 októberében mutatta be Kalap (variációk agyműködésre) című előadását a B32 Galéria- és Kultúrtérben.

A neurológiai zavarokról szóló előadás azóta nagy utat járt be, Budapest mellett számos fesztiválra is meghívást kapott, díjakat nyert, s még a határon túlra is eljuthatott. A produkció klasszikus színházi eszközöket használva, mégis rendhagyó módon próbálja közel hozni ezeket, a társadalom által sztereotípizált betegségeket.

A bemutató után a nézői visszajelzések alapján, már igen hamar megfogalmazódott az igény arra, hogy a produkciót szélesebb kör számára is elérhetővé tegyük.

Mivel sokszor nincs lehetőség arra, hogy profi színházi körülmények álljanak rendelkezésre, ezért az előadásból egy, kifejezetten a színészi játékra fókuszáló, minimális technikát igénylő, akár iskolai osztálytermekben, közösségi terekben is megvalósítható új produkciót hozunk létre.
A 60 percnyire tervezett nyílt próbán, ezt az új változatot szeretnénk Önök elé tárni, s kíváncsian beszélgetnénk is Önökkel a látottakról!

Ha szereti a rendhagyó színházi előadásokat, kiváncsi négy csodálatos fiatal színész játékára, és szívesen beszélget élményeikről másokkal, vegyen részt ezen a nem szokványos eseményen!

A programon való részvétel ingyenes, azonban kérjük, hogy részvételi szándékát lehetőség szerint előzetesne jelezze az ifjusag@ujbuda.hu e-mail címen.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support