Kiszélesíti együttműködését Újbuda és a BME

A kerület és a Műegyetem közös kezdeményezéseinek új együttműködési megállapodás ad teret, amelyet László Imre polgármester, valamint az egyetem részéről Czigány Tibor rektor és Verseghi-Nagy Miklós kancellár írt alá február 28-án. Újbuda Önkormányzata és a BME jelenleg is több programon dolgozik együtt, az új kooperáció kiterjedhet tudományos, kulturális és közösségi rendezvények szervezésére, kutatások, felmérések készítésére, vagy akár közös pályázati lehetőségek keresésére is.

Barabás Richárd kultúráért felelős alpolgármester, az együttműködés szakmai vezetője elmondta: közös munka indult az Insert programmal annak érdekében, hogy a kerület lakói jobban részt vehessenek a BME életében. – Az Adaptér lesz a BME Szociológia és Kommunikáció Tanszéke által szervezett, Kultúra a digitális forradalom idején című konferencia helyszíne – tette hozzá az alpolgármester.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support