„Van egy hely… Pillanatkép Kelenföldről” fotópályázat

A PLAY/ACT csapata fotópályázatot hirdet Van egy hely… Pillanatkép Kelenföldről címmel, a hely értékeinek felkutatására és minél több érdeklődő bevonására. A Kelenföldi Városközpontban sokak múltja, jelene és jövője összefonódik. A városközpontról mindenkinek van egy jó története, emléke. Most itt a lehetőség a megosztásra!

A PÁLYÁZAT TÉMÁJA

Van egy hely a Kelenföldi Városközpontban, amiről eszedbe jut a múlt? Egy hely, ami kedves a szívednek? Egy hely, ahol minden nap várod a buszt? Amit látsz az ablakodból? Ahol vásárolsz a piacon? Egy hely, ahol valami bosszant és szívesen javítanál rajta – vagy épp úgy szeretsz mindent ott, ahogy van? Szerinted mi a Kelenföldi Városközpont igazi arca? Fotózd le, meséld el, oszd meg velünk! A Kelenföldi Városközponthoz kapcsolódó fénykép és kísérő szöveg. A fénykép lehet archív vagy akár frissen, telefonnal készített, bármilyen utómunka megengedett. A pályázaton bárki részt vehet, akár több pályaművel is!

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

A pályázók köre: a pályázaton bárki részt vehet, akár több pályaművel is. Csak olyan pályaművet lehet beküldeni, aminek a szerzői jogai a pályázó tulajdonában vannak.

A pályázat benyújtása: A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉVEL

Kép paraméterei:

  • Kép mérete: maximum 10 MB képenként
  • Képarány: 1:1 / 5:4 / 4:3 / 3:2 / 5:3 / 16:9 / 3:1 (álló vagy fekvő)
  • Kísérő szöveg: min. 200 – max. 1500 karakteres (szóközzel) szöveg.

FELTÖLTÉSI HATÁRIDŐ

2023. február 20. hétfő éjfél.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

A pályázattal kapcsolatban kérdéseket playact@kek.org.hu címre, “FOTÓ” tárggyal írt e-mailben lehet feltenni. A szervezők a pályázatokat legkésőbb 2023. február 20-ig fogadják a jelentkezési felületen (link).

DÍJAZÁS

A pályázat díjazottjai helyi üzleteknél, vendéglátóhelyeknél felhasználható kuponokban részesülnek. A képeket 2023. március 4-én egy nyitott esemény keretében kiállítjuk.

KIÁLLÍTÁS

A pályázat résztvevőit március 4-én várjuk a Kelenföldi Városközpontba, ahol egy megnyitó keretei között először lesznek megtekinthetők a pályaművek. A szervezők fenntartják a jogot arra, hogy a pályázat díjazását megváltoztassák a beérkezett pályaművek mennyisége és minősége alapján. Az adatkezelési tájékoztató a jelentkezési felületen olvasható.

További részletek itt!

Pályázat leadása itt!

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support