Ismét „Családbarát hely” minősítést kapott Újbuda Polgármesteri Hivatala

2022-ben is sikeresen pályázott Újbuda Polgármesteri Hivatala a „Családbarát hely” tanúsító védjegy megszerzésére, így újabb két évig használhatja ezt a minősítést.

A pályázat kiírója a Családbarát Magyarország Központ. A címet szigorú kritériumokon alapuló eljárásban lehet elnyerni, ez 2022-ben kevesebb mint 500 munkaadónak sikerült; a nyertesek többsége a versenyszférából került ki.

A Polgármesteri Hivatal családbarát intézkedések sorával, egyebek mellett egyes atipikus foglalkoztatási formák bevezetésével, megváltozott munkaképességű munkavállalók alkalmazásával, a dolgozók gyerekeinek nyári táboroztatásával, gyereksarokkal, rekreációs szolgáltatásokkal érdemelte ki az elismerő címet.

Újbuda Polgármesteri Hivatala azt vallja, hogy a munkavállalók sikerességéhez, eredményességéhez szükség van a kiegyensúlyozott családi háttérre, a magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolására. Ezért tényleges intézkedésekkel szolgálja a munkavállalók érdekeit, ezzel is segítséget nyújtva dolgozóinak.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support