Ismét „Családbarát hely” minősítést kapott Újbuda Polgármesteri Hivatala

2022-ben is sikeresen pályázott Újbuda Polgármesteri Hivatala a „Családbarát hely” tanúsító védjegy megszerzésére, így újabb két évig használhatja ezt a minősítést.

A pályázat kiírója a Családbarát Magyarország Központ. A címet szigorú kritériumokon alapuló eljárásban lehet elnyerni, ez 2022-ben kevesebb mint 500 munkaadónak sikerült; a nyertesek többsége a versenyszférából került ki.

A Polgármesteri Hivatal családbarát intézkedések sorával, egyebek mellett egyes atipikus foglalkoztatási formák bevezetésével, megváltozott munkaképességű munkavállalók alkalmazásával, a dolgozók gyerekeinek nyári táboroztatásával, gyereksarokkal, rekreációs szolgáltatásokkal érdemelte ki az elismerő címet.

Újbuda Polgármesteri Hivatala azt vallja, hogy a munkavállalók sikerességéhez, eredményességéhez szükség van a kiegyensúlyozott családi háttérre, a magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolására. Ezért tényleges intézkedésekkel szolgálja a munkavállalók érdekeit, ezzel is segítséget nyújtva dolgozóinak.

A ROVATBÓL