Augusztus 29-én kezdődik az egész kerületet átfogó idősügyi kutatás

Újbuda Önkormányzata 1500 időskorú kerületi polgár véleményét és igényeit fogja megkérdezni a kerületi idősbarát szolgáltatásokról.

A több héten át tartó felmérést képzett kérdezőbiztosok végzik, akik előzetes egyeztetést követően keresik fel otthonukban a lehetséges válaszolókat. A válaszadás önkéntes, név és cím nélküli, a hivatásos kérdezők pedig mindenben segítenek majd a résztvevőknek.
Az aktívabb és lelkesebb válaszolók nemcsak kérdőíven, de fókuszcsoportos formában, vagyis szóban, hosszabban és részletesebben kifejtve is elmondhatják majd igényeiket, kéréseiket, valamint észrevételeiket. A kerület vezetése és az idős­ügyi szakemberek véleménye szerint fontos, hogy minél többen mondják el véleményüket és igényeiket, hiszen csak így lehet egyre jobb szolgáltatásokat nyújtani kerületünk polgárainak.
Lényeges azt is tudni, hogy a kérdezőbiztosok azonosíthatók lesznek, ami biztonságosabbá teszi a kutatást ügyfeleink számára. Minden szükséges információ elérhető lesz a kutatásról legkésőbb augusztus 26-ától az önkormányzat hivatalos kommunikációs csatornáin. A kutatás fontosabb részleteiről a 60+ program megszokott telefonszámán, Facebook-oldalán és az idosbarat.ujbuda.hu weboldalon érdeklődhetnek és tájékozódhatnak, de szeptember 1-jétől a programközpontokban már személyesen is.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support