Újbudai Sportos Nap – több mint tucatnyi helyszínen mozdult meg a kerület

Több mint egy tucat XI. kerületi sportos helyszínre szervezett nagyszabású nyílt napot Újbuda Önkormányzata május első szombatján. A Magyar Sport Napjához kapcsolódó rendezvény célja a kerület sportéletének élénkítése volt.

A programokon újbudai lakcímkártyával, a középiskolások kerületi diákigazolvány bemutatásával térítésmentesen, vagy jelentős kedvezménnyel vehettek részt.
Az első alkalommal meghirdetett „Újbudai Sportos nap!” keretében bemutatkozhattak a kerületi fitneszklubok, edzőtermek és szabadidősport egyesületek, például az egyre nagyobb ismertségnek és népszerűségnek örvendő Bikás parki petanque-osok, de olyan, profi versenyzőket, sőt olimpikonokat felvonultató klubok is, mint Lágymányosi Spari Vízisport, Diáksport és Szabadidő Egyesület.
A különböző sportfoglalkozásokra, bemutató órákra, valamint az ingyenes pályahasználatra láthatóan vevők voltak és megmozdultak a XI. kerületiek, így, sportnyelven szólva „a foglalkozás elérte célját”, és minden bizonnyal jövőre is folytatódni fog valamilyen formában.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support