Advent a szociális szolgálatnál

„A karácsony ünnepe arról is szól, hogy a gondoskodás és a szeretet értékeit közösen erősítjük meg. Hiszen a Megváltó megszületése egy örökkévaló üzenet szívekbe írása is. Mégpedig annak az üzenetnek, hogy az együttérzésnek és a reménynek nincsenek határai. Munkatársainkkal azért dolgozunk, hogy ezt a reményt egész évben mindenki megtapasztalhassa, hogy a szeretet időtlen üzenete mindennapos élménye legyen az újbudaiaknak és minden magyarnak” – ezekkel a gondolatokkal nyitotta meg Dr. László Imre polgármester a kerületi szociális ellátás alatt állóknak rendezett adventi ünnepséget.

Az önkormányzat és az Újbudai Szociális Szolgálat (USZOSZ) által szervezett esemény házigazdája Mátics Katalin, az USZOSZ vezetője volt, a jelenlévőket a polgármester mellett Bakai-Nagy Zita alpolgármester is köszöntötte.

Az alpolgármester ünnepi beszédében kiemelte: a szeretet és a gondoskodás nem ünnephez kötött. Köszönetet mondott az Újbudai Szociális Szolgálat munkatársainak, hogy nemcsak az év ezen időszakában, hanem folyamatosan figyelnek és gondoskodnak mindazokról, akiknek erre szüksége van.

Az ünnepi hangulatot a Weiner Leó Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola tanulóinak koncertje tette teljessé.

A ROVATBÓL

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support